Lördag




(Jag vet, skit ful bild med kände bara för att posera framför traktorn)

I Lördags var jag och Johanna R och kollade på våran studentflak, kollade även hur vi ska göra med våran sterioanläggning. Förhoppningsvis löser det sig, för musik måste vi ha!
Av nån anledning tycket jag det är jätte roligt att åka ut på landet, fast bara om det är över en dag haha.
Sen på kvällen träffade jag kajsa och pernilla en stund men var så seg sen i fredags så drog hem ganska tidigt.

Fredag

Studentbalen



Balen var riktigt kul!
Fast jag ville inte ha lockigt hår och inte uppsatt, men jag förstod att jag var tvungen så jag gav min frisör fria händer men jag vart nöjd som tur är.
Efter middagen var det dags för vals, jag vet inte riktigt hur man dansar det men jag tror att det gick ganska bra, jag och Magnus improviserade lite. Min granne var bartender där, vilket var kul eftersom att jag och Magnus hängde ganska mycket i baren, lite för mycket för min del.
Men för övrigt lyckad kväll!


Onsdag



I onsdags var det fyllebrännboll!
Jag och Mange träffades hos mig och förfestade ''lite''. Sen kände vi oss redo att dra in till stadsparken, men när vi kom fram var det precis slut. Så vi fick ändra våra planer. Istället gick vi och hälsade på marcus, mycket trevligt.
Sen drog jag och Mange till björnstugan och hängde där en stund.
Spontan men kul kväll!

Tisdag



Idag har vi varit på slottet hela dagen och jobbat med våran utställning.

Det var lite segt ett tag, men som tur var hände det lite action utanför så vi hade något att kolla på ett tag i alla fall.

Nu är jag hemma igen och ska snart gosa ner mig i mitt täcke, kolla lite film, äta godis och ta det lugnt tills imorgon då vi ska fortsätta med utställningen.
Men dricker man mycket kaffe är det faktiskt jätte roligt, och det är skönt att inte ha några vanliga lektioner längre!

Förresten, på väg hem idag hann jag även se en bäver, men råkade tyvärr skrika till när jag såg den så den hoppade ner i vattnet på direkten. Så man ser den inte så bra på bilden.


Söndag


Nu har jag varit ensam hemma i en vecka!
Det har varit så sköönt.
Men snart kommer föräldrarna hem igen.
Igår var en bra dag, vaknade upp med kasja i mitt hus vi slappade och städade sen i fredags, sen på kvällen åkte jag ut på landet för att hälsa på ida. Det var jätte mysigt, hon hade lagat mat och efter maten bakde vi chokladbollar och kollade tv.

Torsdag


Valborg!

Förefst hemma hos mig. Sen gick vi ner till ån och kollade på brasan och vi skrålade till vintern rasar. Efter det vart det mer dricka.
Sen skulle vi till hästhagen och grilla. Fast det slutade med att vi satt vid risbergska och grillade korv där ist för ingen orkade gå längre haha.